Om

Välkomna till vår blogg, kul att just du hittat hit.

Friluftstankar är en blogg där vi (Victor & Morgan) delar med oss av våra tankar och idéer kring friluftsliv både högt och lågt. Vår förhoppnings är att ni som funderar på friluftsliv och har frågor på alltifrån hur man tar sig ut, vart man åker för att komma ut samt vad man skall ha i form av utrustning och kläder skall få svar på era frågor och lära er mer av innehållet vi delar i denna blogg.a

Victor och Morgan lärde känna varandra under 2007 då vi båda studerade Nordiskt friluftsliv på Outdoor Academy i Finland (Kronoby folkhögskola).

Morgan har breda erfarenheter av friluftsliv både från det militära där han varit yrkesverksam i flertalet fn-missioner men framförallt har han en gedigen erfarenhet som friluftsguide. Efter sina studier till friluftsguide i Finland har Morgan guidat både i skandinavien och nordamerika för att idag driva en kajakverksamhet från Runmarö i stockholms skärgård. Den kan ni läsa mer om på http://www.2tides.com

Victor har efter sina studier tagit en annan väg i livet och är idag utbildad Civil Ekonom, utbildningen har lett till jobb inom olika IT bolag. Intresset för friluftsliv är som ni förstår fortfarande starkt och en majoritet av fritiden går åt till skogens härligheter där svamp plockning är det bästa enligt Victor själv.

Om ni har några frågor eller funderingar angående vår blogg och dess innehåll eller kanske har ni tips om vad ni skulle vilja se oss skriva mer om i sådant fall hör gärna av er.

Trevlig Läsning!

Victor & Morgan

Annonser