Vårt första blogginlägg!

Hej hopp och välkomna till vår blogg och dess första inlägg. Om ni har hittat hit delar ni förhoppningsvis och troligtvis vårt intresse och kärlek för naturen och friluftsliv.

Ett av våra syften med att starta denna blogg grundar sig i att vi har märkt att fler och fler människor söker sig ut i naturen och till friluftslivet. Dessvärre är det många som saknar kunskap om vart, hur och med vem man tar sig ut i naturen eller utövar friluftsliv.

Vi kommer uppdatera bloggen flitigt med både skriftligt och bildligt material. Vår förhoppning är att kunna hjälpa fler av er att komma ut och dela med av oss med tips och idéer om kring friluftsliv och er tid i naturen.

Precis som med allt i livet finns det inget som är rätt eller fel när det gäller friluftsliv, med det hoppas och menar vi att ni som läser och delar våra inlägg mer än gärna delar med er av era åsikter och tankar samt idéer kring vad vi skriver om men även andra ämnen som ni tror kan intressera våra läsare.

För att läsa mer om vilka vi är (Victor & Morgan) klicka gärna på avsnittet om oss så får ni en bakgrund om två härliga filurer 😀

Kortversionen för er som inte hittar dit är att vi lärde känna varandra under 2007 då vi båda studerade Nordiskt friluftsliv på Outdoor Academy i Finland. Under dessa tio år som vännner har vi valt olika spår i livet där Morgan bland annat sett sig om i världen samt starta och driva två kajakverksamheter kring och i Stockholm. Victor har som så många andra spenderat tiden med att plugga på högskola och jobba på kontor.

Så mycket som vi kan tar vi oss ut i naturen och miljöerna har genom åren varierat med alltifrån paddling i vilda forsande vatten till stilla härliga skärgårdsnätter och vandringar i stadsnära naturreservat till Sareks djupa dalar och häftiga bergsbestigningar i både Alperna, Himalaya och Sydamerika.

Hoppas ni får glädje och inspiration av att följa oss, och snälla hör av er om ni har tips eller tankar!

Varma hälsningar
Morgan & Victor

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s